Zabava

Seksi in zapeljive Slovenke tudi po štiridesetem

T.M.
20. 7. 2014, 14.55
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ženske so nenehno pod pritiskom modnih smernic, lepotnih idealov, najrazličnejših diet, pomladitvenih posegov in še bi lahko naštevali – vse zato, da bi ugajale družbi, pri tem pa pozabljajo nase. Tega se zelo dobro zaveda igralka tisočerih talentov Tina Gorenjak, ki je najboljši dokaz, da so lahko ženske po štiridesetem nadvse privlačne.

Dejan Nikolič
Zaupala nam je, kako ji to uspeva. »Pred vsakim vstopom v novo desetletje sem poslušala napovedi, češ, po tridesetem se vse konča, kaj šele po štiridesetem ali petdesetem. Iz osebnih izkušenj lahko potrdim, da je iz leta v leto boljše, saj ženske postajamo vse odločnejše in se drugače zavedamo svoje ženstvenosti. Z leti in izkušnjami sem se prenehala ozirati na svoje napake; raje občudujem tisto, kar mi je všeč, in to bi lahko ženskam rešilo marsikateri kompleks.

Matjaž Očko

Preveč smo obremenjene same s sabo in nekako nerazumljivo se trudimo, da bi si življenje zapletle. Pri meni na srečo ni tako, saj ljubim svoje delo, opravila sem z dvomi in zdaj lahko le še uživam,« je pozitivna postavna Tina. Pred dnevi je praznovala svoj rojstni dan, ki sta ga s hčerko Nino popestrili z obiskom Londona in kar dveh izjemnih muzikalov. Da je bil obisk otoške prestolnice še toliko lepši, se je Tina po desetih letih srečala s prijateljico in nekoč tudi televizijsko voditeljico Leilo Bdeir, po novem Bartell. Dekleta so skupaj preživela čaroben dan, naša slavljenka pa se srčno veseli novega snidenja s privlačno Leilo. Za konec nam je igralka zaupala še eno družinsko posebnost, ki se vsako leto zgodi za njen osebni praznik. »Moji starši me pričakajo s šopkom vrtnic, ki jih je toliko, kolikor imam let. Letos jih je bilo nič manj kot – 42,« se še nasmehne.