Zabava

Poletna osvežitev Radia Salomon

am
18. 7. 2014, 21.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Poslastice za konec tedna, zabave v Portorožu in Ljubljani ter mega zabave so dovolj veliki razlogi, ki imajo skupni imenovalec – Radio Salomon.

Arsen Perič/KMA

Vsi ljubitelji dolgih poletnih noči tudi letos ne bodo ostali praznih rok, sploh če bodo radijske sprejemnike naravnali na frekvence Radia Salomon, ki mu radi prisluhnejo predvsem ljubitelji sveže urbane glasbe, ki kraljuje na svetovnih glasbenih lestvicah, ter glasbe, ki jo vrtijo domači in svetovno znani didžeji.

Naj omenimo priljubljeni DeeJay Time, ki že dvajset let navdušuje mlajšo in starejšo publiko. Njihova letošnja poletna poslastica za konec tedna, ki je prava glasbena osvežitev, se imenuje SummerTime with DeeJayTime v živo. Dean on the Mike s svojo ekipo DeeJayTime zna namreč na noge spraviti tudi najbolj zahtevno publiko.

Kako se poleti najbolje zabava s SummerTime with DeeJayTime, lahko preverite ob petkih v klubu Top Six v Ljubljani, ob sobotah pa v priljubljeni Pergoli v Portorožu. Razlogov, da letošnje poletje preživite v družbi Radia Salomon, ki mu lahko prisluhnete na frekvencah 101,6 in 87,8 MHz ter na www.radiosalomon.si, je torej dovolj, da bodo zabave in druženja nepozabni.