Zabava

Zakaj Manca Špik skriva že dve leti skriva svojega fanta?

B.P.
20. 7. 2014, 12.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Manca Špik je postavila svojevrsten rekord, saj ji je kar dve leti uspelo skrivati svojega fanta Boruta Cafa. Pevka se je po končanem razmerju s svojim menedžerjem Primožem odločila, da zasebnega življenja ne bo več razkrivala medijem, zato je na vprašanja o novem moškem odgovarjala le s simpatičnim nasmeškom.

Mare Vavpotič
Za njim se je skrivala resnica, ki bi jo lahko že prej razkrili glede na to, kako že ves ta čas sije. Ženske ne znajo prav dobro skrivati občutkov, da so zaljubljene, in tudi pri Manci je bilo tako, saj smo jo vselej videvali do ušes nasmejano, sproščeno in brez potrebe, da bi se spogledovala z moškimi.

Razlog se je skrival v 39-letnem Primorcu iz Lukinov. Z Borutom se menda poznata že zelo dolgo, skoraj šestnajst let, iz iskrenega prijateljstva pa se je na koncu rodila ljubezen. Med poizvedovanjem o dve leti starem paru, ki pa je za medije precej nov, smo izvedeli, da je Mančin fant že očka hčerke Tie, na katero je močno navezan. Tia pa je hitro prirasla k srcu tudi Manci, ki si, kolikor vemo, tudi sama želi postati mamica, čeprav oba z Borutom zatrjujeta, da se jima nikamor ne mudi.

Manca se prav te dni mudi na turneji po Kanadi, kamor je odpotovala brez svojega dragega, ki jo doma seveda pogreša. A zdržati bo moral vsaj še en mesec, do takrat pa se bosta morala zadovoljiti z ljubeznijo na daljavo.