Zabava

Klemen Bunderla odhaja v Srbijo na »bejbe«

M.V.
20. 7. 2014, 15.27
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Simpatični Klemen Bunderla je že dober mesec samski, in kot kaže, bo tako ostalo še nekaj časa, saj v svoji svobodi več kot uživa. »Trenutno sem sicer do kolen moker, ker sem pravkar očistil tuš in pred dopustom generalno čistim stanovanje,« nam je zaupal Klemen, ki bo počitnice skupaj z bratom preživel v Srbiji na festivalu Exit.

KMA
»Z bratom greva na bejbe, menda,« nam je razložil v smehu in dodal, da je slišal, da so Srbkinje lepe. »Vsaj do prvega otroka,« je še dodal voditelj Radia Aktual, ki se je, potem ko se je razšel z dekletom, preselil v svoje stanovanje. »Uživam v svojem miru, in tega ne bi zamenjal za nič drugega.

Mare Vaupotič - KMA

Edini minus samskega stanu je, da sem za vse sam, tako da zdaj iščem tudi varstvo za svojo psičko, ki je trenutno edina ženska v mojem življenju in zaslužna za to, da nikoli ne spim sam,« je priznal. Ni pa pozabil dodati, da dobiva kar nekaj ponudb – od obeh spolov –, a se še ne namerava tako hitro posloviti od svoje svobode. »Sicer nikoli ne reci nikoli! Ko najmanj pričakuješ, se zgodi. Ker veliko delam in se skoraj nič ne zabavam, vse ljudi spoznavam službeno, kar tudi ni tako slabo.«