Zabava

Slavna igralka na pragu smrti!

K.A.
13. 7. 2014, 21.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Lepa igralka je na posnetku le bleda senca lepotice, ki jo pozna javnost.

Arhiv Svet24

Hollywoodska igralka Angelina Jolie se je znašla sredi hudega škandala, ki ga verjetno ni pričakovala niti v najbolj temnih sanjah. Njen nekdanji dobavitelj drog, Franklin Meyer, jo je namreč med enim od srečanj snemal, na posnetku pa je bila slavna igralka pod vplivom različnih drog. Na posnetku je lepa Angie daleč od bleščeče in žareče filmske igralke, veliki podočnjaki in močno shujšano telo pa delujejo že skoraj zastrašujoč.

Angelina na posnetku govori s svojim očetom Jonom Voightom, pogovor pa je tekel o bratu Jamesu in mami Marcheline Bertrandi. Video je na več delih prekinjen, zato je težko slediti o čem točno sta govorila.

Posnetek je nastal leta 1999, ko je bila v razmerju z Billyjem Bobom Thorntonom, igralka pa je Franklina povabila v svoje stanovanje, ker ji je očitno zmanjkalo droge. Podjetni Franklin je to seveda hitro izkoristil, posnetek pa te dni prodal ameriškemu tabloidu The National Enquirer.

Pred časom je dejala, da je bilo to obdobje njenega življenja precej temačno in nevarno, igralka pa je srečna, da ji je sploh uspelo ostati živa.