Zabava

Metka Albreht je noseča! Oče? Sodelavec s Pop tv-ja!

Lady
14. 5. 2014, 14.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

New York, London, Berlin, Boston, Chicago, Tokio. Marsikdo bi teh šest velemest rad obiskal kot turist, stilistka Metka Albreht pa si jih v zgolj dveh letih ni le ogledovala, temveč je prav v njih pretekla vseh šest največjih maratonov.

Arhiv Svet24
Metka Albreht

Vendar kljub izjemnim dosežkom ni pozabila, da teče za rekreacijo, saj je družina pri njej daleč na prvem mestu. Rada je mama, in da bi z devetletno hčerjo Alino preživela čim več časa, je včasih tekla tudi ob štirih zjutraj. Toda Metka, ki bo julija praznovala 39. rojstni dan, bo že kmalu morda tudi v tako nenavadnih urah pela uspavanke, saj je v šestem mesecu nosečnosti!

Zato ni čudno, da je po zadnjem, februarskem maratonu v japonskem glavnem mestu izjavila, da se bo umirila, češ da je dosegla vse svoje tekaške cilje. Doslej smo jo tako lahko večinoma videvali v oprijeti tekaški opremi, nato pa je s širokimi oblačili začela zakrivati svoj zdaj že zaobljeni trebušček.

Da z novim partnerjem, ki menda prav tako dela na Pop TV, pričakujeta otroka, je tudi svojim prijateljem razkrila šele pred kratkim, saj je novico prej želela zaupati svojemu nekdanjemu partnerju, podjetniku Tomažu Dimcu. Navsezadnje je vendarle oče njene prvorojenke, ki bo, kot predvidevajo zdravniki, konec poletja dobila bratca.