Zabava

Divji igralec zapravil 18 milijonov dolarjev!

IP / Lady
16. 4. 2014, 15.06
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Zacu Efronu ne gre ravno najboljše. Šest mesecev po razkritju, da se je lani dvakrat zdravil zaradi odvisnosti od kokaina, se je razvedelo, da je skoraj povsem skopnelo tudi njegovo bogastvo, 18 milijonov dolarjev.

Z nepremišljenim zapravljanjem – lani so s prijatelji v lasvegaškem hotelu MGM povzročili razdejanje in škode je bilo za 50.000 dolarjev, kupil si je nov dom za štiri milijone dolarjev, poleg tega ima drag okus – je izpraznil bančni račun.

To se je zgodilo ob najbolj nepravem času: »V Hollywoodu mu je padel ugled, saj so studijski šefi prepričani, da veliko tvegajo, če ga najamejo,« pravijo poznavalci. »Zato bi se moral bolj potruditi in dokazati, da so njegovi dnevi divjih zabav za njim. Dokler mu to ne bo uspelo, bo ponudba vlog pičla.« Tudi njegov zadnji film, komedija That awkward moment, je bil čista polomija, s čimer si je še bolj priprl vrata. Menda je že tako obupan in potreben denarja, da je privolil v snemanje novega, četrtega dela Srednješolskega muzikala – pri 26 letih.

Poglejte, kako je navduševal pred nekaj dnevi, ko se je spet 'nekoliko razgalil':