Zabava

Umrla Peaches Geldof: tik pred smrtjo objavila ganljivo fotografijo

K.S.
7. 4. 2014, 19.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Svet je pretresla novica o prerani smrti hčerke legendarnega glasbenika Boba Geldofa. Vzroki smrti šele 25 letne Peaches so še neznani ... Več sledi.

Peaches je umrla danes, 7. aprila na svojem domu v Wrothamu, v Kentu. Njen oče Bob Geldof je že spregovoril z mediji o smrti svoje hčere ... Pretresen je povedal, da bo za vedno ostala v njegovem srcu in da je bila najbolj 'nora', 'zabavna' in 'inteligentna' ženska na svetu ...

Peaches je v zadnjih letih delovala predvsem kot televizijska voditeljica. Bila je tudi mamica, za njo bosta žalovala tudi mala sinčka, 20-mesečni Astala in 10-mesečni Phaedra.

Objavila je ganljivo fotografijo

Njena smrt je še vedno zavita v skrivnost, preiskovalci so na delu. Je pa Peaches zadnja leta bolehala za anoreksijo. Nenavadno je, da je le malo pred smrtjo na Twitterju objavila fotografijo, na kateri je v objemu svoje pokojne mame. Glede mamine smrti je Peaches že pred časom povedala, da je oče od nje pričakoval, da se bo, ko je njena mama umrla, vedla, kot da se ni nič zgodil. Zato tudi ni žalovala in ni jokala na pogrebu. "Za mamo sem začela žalovati komaj, ko sem bila stara 16 let," je dejala.

Twitter

Zaznamovala jo je mamina smrt

Peachesina mama je Boba Geldofa zapustila zaradi pevca skupine INXS Michaela Hutchencea, ko je bila Peaches stara komaj 6 let. Geldof je to težko prenašal, kar je vplivalo na življene mlade Peaches. Hutchence je leta 1997 tragično preminili, domnevno med erotično igro, tri leta kasneje pa je mama Peaches Geldof preminila zaradi predoziranja s heroinom. Je možno, da je Peaches tako močno pogrešala mamo, da je bila bolečina zanjo prevelika?