Zabava

Viktorji 2013: zadnji teden glasovanja

U.K.
7. 4. 2014, 15.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Viktorji 2013 bodo letos podeljeni v soboto, 7. junija 2014 v SNG Maribor z neposrednim televizijskim prenosom na 1. programu TV Slovenija od 20. ure dalje, samo še teden dni pa je do zaključka glasovanja v šestih kategorijah za viktorje popularnosti.

Najprestižnejše slovenske medijske nagrade – viktorje bo revija Stop pod okriljem Krater Medie letos podeljevala že enaindvajsetič. Letos bo podeljenih trinajst viktorjev – šest strokovnih viktorjev in šest viktorjev popularnosti ter tisti najžlahtnejši, viktor za življenjsko delo.

Prvi krog izbiranja je že za nami in za viktorje popularnosti vse do 13. 4. 2014 poteka glasovanje v naslednjih šestih kategorijah: TV-osebnost (Klemen Slakonja, Mario Galunič, Slavko Bobovnik, Boštjan Romih in Vid Valič), TV-oddaja (Moja Slovenija, Vid in Pero šov, Odmevi, 24 ur in Moj dragi zmore), glasbeni izvajalec (Tanja Žagar, Modrijani, Jan Plestenjak, Siddharta in Magnifico), radijska postaja (Radio S, Val 202, Radio 1, Radio Center in Radio City), radijska osebnost (Denis Avdić, Miro Mutvar, Andrej Karoli, Sašo Hribar in Jože Činč) in spletna stran (24ur.com, slorock.si, rtvslo.si, siol.net in najdi.si).

Podeljenih bo tudi šest strokovnih viktorjev, ki jih izbirajo mnenjski voditelji, člani Akademije Viktor, in sicer v naslednjih kategorijah: informativna TV-oddaja, voditelj informativne oddaje, zabavna ali igrana TV-oddaja, voditelj zabavne TV-oddaje, otroška in mladinska TV-oddaja ter obetavna medijska osebnost.

Naj še omenimo, da so se Radio Aktual, Radio Salomon, Radio Veseljak, Radio Kum Trbovlje, TV Veseljak, Svet24 in spletni portali Krater Medie zaradi objektivnosti in transparentnosti glasovanja izločili iz tekmovanja za to prestižno medijsko priznanje.

Viktorska vročica se bo v prihodnjih tednih, ko bomo razkrivali voditelje, nastopajoče in nominirance, še stopnjevala … Več informacij na www.viktorji.si in www.revijastop.si.