Zabava

Pretepli nogometaševo zaročenko

T.P.
17. 3. 2014, 07.48
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Svetovno znana paragvajska manekenka Larissa Riquelme (29) se je nič hudega sluteč udeležila rojstnodnevne zabave bodoče tašče. Jutro zatem so v hišo vlomili zamaskirani neznanci in razbili vse, kar jim je prišlo pod roke.

Profimedia

Prsata lepotica Larissa je v Argentini doživela nadvse neprijeten dogodek, ki jo bo za vedno zaznamoval. Najbolj znano navijačico na svetu so namreč pretepli in okradli v hiši njenega bodočega moža, nogometaša Jonathana Fabbroja (32).

Vlomilci so razbili in pokradli vse, kar jim je prišlo pod roke.

Larissa je bila v Buenos Airesu na praznovanju rojstnega dne Jonathanove matere. Le nekaj ur po zabavi je v jutranjih urah v hišo vlomilo šest oboroženih in zamaskiranih razbojnikov. Orjaki so zvezali in pretepli vse, ki so bili takrat v hiši. Nič niso izbirali, udarci so leteli po vseh, tudi po ženskah in otrocih. Iz hiše so ukradli nakit, denar, prenosne računalnike …

»Pretepli so vso družino – Jonathana, njegovo mamo, Larisso, vse! Štiriletni deklici so prislonili nož na grlo in ji grozili, da jo bodo ubili,« je povedala Larissina sestra Lilly. Policija incident še preiskuje.

 

 

Profimedia