Zabava

Žalost v družini Tanje Žagar!

Alesh Maatko/M.J.
4. 2. 2014, 20.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

O Tanji Žagar vemo skoraj vse, saj s svojo 'žagarsko' voljo navdušuje že od takrat, ko je bila nagajiva lisička. Del pevkine zgodbe o uspehu sta tudi njena starša – Angelca in Renato, ki sta hčer s svojo srčnostjo vedno podpirala. Lansko leto pa je Žagarjevim prineslo več skrbi in solza.

osebni arhiv

Zaradi bolezni v družini se je Tanjino življenje precej spremenilo, 31-letna pevka pa zato ni obupala. Prav nasprotno, s pozitivno energijo so vsi skupaj premikali gore!

Lansko leto pa vam je vendarle prineslo več skrbi in solza zaradi zdravstvenih težav v družini.
Res je bilo leto 2013 veliko bolj pretresljivo in stresno, ker mi je zbolela mami. Do takrat nihče od nas ni imel nikakršnih večjih zdravstvenih težav. Lani pa sva z očetom mamo mesec dni obiskovala v bolnišnici. Optimistka, kakršna je, je ostajala ves čas nasmejana in zabavna, navezovala je prijateljstva in mi vsak dan znova govorila, kako hitro ji teče čas v bolnišnici teče. Jaz pa sem jo samo občudovala! Tako se je njen urnik zelo spremenil, saj je od lanskega maja na njem trikrat na teden tudi dializa. Toda moja mami pravi: »Nimam se kaj pritoževati, saj sem bila do zdaj ves čas popolnoma zdrava, in hvaležna sem za to!« Tako gremo vsi skupaj z veliko »žagarske volje« naprej in se ne damo, poleg tega pa smo zelo blizu doma in sem lahko v petih minutah pri mami, če me potrebuje!

Se morda zaradi teh in podobnih dogodkov kdaj spopadate s strahovi pred izgubo oziroma ali sploh razmišljate kdaj o tem?
Življenje se enkrat žal tudi konča. Ampak bolj kot razmišljanje o tem in o izgubi ljubljenih se mi zdi pomembno to, da se njihove ljubezni in prijateljstva zavedamo takrat, ko jih imamo ob sebi. In da skupaj preživimo čim več lepih trenutkov, ki nam za vedno ostanejo v srcu.