Zabava

Uganete, katera Slovenka jih je takole nastavila?

N.J.
13. 1. 2014, 15.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Jasne Kuljaj smo vajeni v narodno-zabavni voditeljski vlogi, zato toliko bolj preseneti, ko jo vidimo v povsem drugačni vlogi ... Tokrat se je objektivom nastavila v izjemno seksi opravi!

Planet TV

Planet TV

Za Jansno Kuljaj bo vodenje resničnostnega šova Zmenek na slepo drugačen preizkus, v katerem bo imela posebno vlogo. K tej pa se poda tudi malce drugačen videz, za katerega bosta poskrbeli stilistki Tina Curk in Maja Možic. Vprašali smo ju, kaj bo rdeča nit Jasninih stajlingov. "Jasno sva želeli predstaviti v drugačni luči, kot je na televizijskih zaslonih še nismo vajeni. V mislih sva imeli njeno ženstveno postavo, ki sva jo želeli poudariti, in vsak stajling nadgraditi z modnim pečatom." Obleke, ki jih bo nosila bodo tako poudarile njeno ženstvenost in postavo. Temu primerno bo tudi naličena.

Planet TV

Prijavite se po e-pošti zmeneknaslepo@planet-tv.si.

Oddaja z Jasno Kuljaj prihaja na Planet TV v četrtek, 16. januarja, ob 20. uri, a še vedno je čas, da tudi sami spišete srečno ljubezensko ali prijateljsko zgodbo. Ne oklevajte, saj nikoli ne vemo, za katerim vogalom nas čaka usoda. 

Planet TV

Planet TV