Zabava

Nova SMS nagradna igra SVET24

A.B/M.J.
23. 12. 2013, 10.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Vsem ljubiteljem križank sporočamo, da bomo odslej na SVET24 še pogosteje poskrbeli za zanimive križanke z lepimi nagradami. Prva priložnost bo že jutri, v torek, 24. decembra 2013, ko bomo v časopisu Svet24 objavili nagradno križanko. Ne spreglejte jo torej!

Svet24
  1. Organizator nagradne igre je podjetje Svet24 d.o.o., Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje.

 

  1. Sodelujoči bodo s poslanimi SMS sporočili sodelovali v nagradni igri, kjer se bodo potegovali za razpisano tedensko nagrado. 

Uporabnik, ki bo poslal zahtevano geslo bo prejel povratno sporočilo z obvestilom o pravilnosti poslanega gesla. S pravilnim geslom se uporabnik uvrsti v žrebanje za razpisano tedensko nagrado.

S poslanim SMS sporočilom sodelujoči NE POSTANE ČLAN SMS KLUBA, kar pomeni, da ne bo prejemal plačljivih SMS sporočil, ki niso vezani na podjetje SVET24.

 

  1. Nagradna igra poteka tedensko.

 

V nagradni igri lahko posameznik sodeluje tako, da:

- na številko 4567 pošlje SMS z vsebino S24 in nagradnim geslom.  (Primer: S24 STEKLENICA na 4567)

Posameznik lahko v posamezni nagradni igri sodeluje večkrat.

Tedensko bo v časopisu SVET24 objavljena vsaj ena SMS nagradna križanka, ki bo pravilno rešena dala geslo, potrebno za sodelovanje v nagradni igri.

  

Žrebanje nagrajenca bo potekalo naključno, na sedežu podjetja Svet24 d.o.o., v tednu po končani nagradni igri. V žrebanju bodo sodelovali vsi, ki bodo v času trajanja nagradne igre poslali SMS s pravilnim nagradnim geslom.

 

  1. Nagrajenci bodo objavljeni v časopisu Svet24. O nagradi bodo obveščeni tudi telefonsko, na številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo.  Nagrajenci bodo pozvani, da sporočijo svoje podatke  (ime in priimek, naslov ter davčna številka).

Po zakonu o dohodnini so nagrajenci davčni zavezanci, zato so pred prejemom nagrade dolžni sporočiti svojo davčno številko. Akontacijo dohodnine v predpisani višini nosijo nagrajenci.

 

  1. Razpisano nagrado lahko nagrajenec prevzame v naročniškem oddelku podjetja Svet24, vsak delavnik od 8 - 15. ure. Nagrado lahko prejme tudi po pošti - priporočeno, v tem primeru krije stroške poštnine nagrajenec (po ceniku Pošte Slovenije).

 

  1. Dodatne informacije o nagradni igri lahko sodelujoči najdejo na spletni strani www.svet24.si ali na telefonski številki 01/5880 353.

 

  1. Poslana SMS sporočila se obračunavajo po ceniku uporabnikovega mobilnega operaterja.

Povratna SMS sporočila se uporabniku zaračunajo: - obvestilo o pravilnosti posredovanega gesla 1,49 €

Cene vključujejo DDV.

 

  1. Vsi osebni podatki, ki bodo ponudniku poslani s strani sodelujočega v nagradni igri, bodo namenjeni podjetju Svet24, za izvedbo nagradne igre.

Uporabnik se strinja, da se njegovi podatki (ime in priimek ter pošta) v primeru, da je uporabnik nagrajenec, objavijo v časopisu Svet24. Ponudnik storitve se zavezuje, da bo poslane osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter da jih ne bo posredoval tretjim osebam.

 

  1. Pogoj za sodelovanje je strinjanje s pravili nagradne igre. Razume se, da se s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči strinja s pogoji sodelovanja.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni v podjetju Svet24 d.o.o. in njihovi najožji družinski člani. Pravila nagradne igre so objavljena na www.svet24.si.

SMS storitev je mogoča v mobilnih omrežjih: Mobitel, Debitel, Simobil, Izimobil in Tušmobil.