Zabava

Večni romantik jo je prepričal

mv
19. 12. 2013, 19.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Hrvaški pevec Tony Cetinski je romantičen moški, ki ne skriva svojih čustev, to pa je dokazal tudi z zadnjo gesto, namenjeno njegovemu dekletu Dubravki Dujak. Glasbenik je vsa svoja čustva zlil na papir, ena od hrvaških revij pa je pismo, v katerem Tony snubi Dubravko, objavila na naslovnici!

Mediaspeed, facebook

Tony Cetinski se je lani ločil od dolgoletne partnerice Ivane Nobilo, s katero še vedno ostaja v prijateljskih odnosih, a kot kaže, je že našel novo spremljevalko, s katero želi preživeti preostanek svojega življenja. Po ločitvi je bil devet mesecev v razmerju z menedžerko Sandro Mulvaj, le dva meseca po koncu razmerja pa se je močno zaljubil v magistro ekonomije, 29-letno Dubravko Dujak. Slednjo je spoznal na rojstnodnevni zabavi svojega prijatelja in poslovnega partnerja in od takrat sta nerazdružljiva. Čeprav sta par šele osem mesecev, so pevčeva čustva očitno tako močna, da jih želi deliti z vsemi.

Mediaspeed, facebook

Pred dnevi je vso svojo ljubezen do Dubravke zlil v pismo, ki ga je na naslovnici objavila hrvaška revija. V njem Dubravko prosi za roko, saj priznava, da mu je povsem spremenila življenje in ne želi preživeti niti dneva brez nje. Cetinski nikoli ni skrival svoje romantične narave in že leta velja za novodobnega trubadurja, njegov sloves se bo po izvirni snubitvi zagotovo še bolj utrdil. Kdaj se bo par sprehodil pred oltar, še ni znano, prepričani pa smo, da je pevec Dubravko ganil s svojo iskrenostjo in da ne bo dolgo čakala na to, da bo tudi uradno postala njegova.