Zabava

Bine v Gostilno, Lili na porodniško

mv
19. 12. 2013, 18.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Oddaja Gostilna išče šefa se je uspešno zaključila, medtem ko se bo za večino tekmovalcev tempo poslovnega življenja zdaj močno povečal, pa si bosta voditeljica Lili Žagar in šef Bine Volčič najprej vzela nekaj odmora.

Mediaspeed, Facebook

Šef Bine se je o svojih načrtih razgovoril dokaj na široko, najprej pa nam je zaupal, da bo on tisti, ki bo v prihodnje prevzel gostilno, v kateri so kuharji tekmovali za glavno nagrado. »Po končanem šovu si bom s svojo ekipo vzel nekaj tednov odmora pred ponovnim odprtjem Gostilne pri šefu, saj želim, da napolni svoje 'strokovne' baterije in poišče nove navdihe za kulinarično ustvarjanje,« nam je razložil Bine in dodal, da bo svojo ekipo poslal tudi v tujino na izobraževanje.

»Zato se lahko gostje od marca dalje nadejajo novih jedi in odličnega vzdušja, saj se bomo vrnili polni energije! V Gostilni pa bomo poleg dobre hrane stregli tudi kulinarično znanje  vsi kuharski navdušenci se boste lahko učili priprave sezonskega menija, ki se bo nenehno spreminjal, na voljo bodo tudi bolj specializirani tečaji, na primer fondi in omake, porcijske sladice, šola BBQ,« je povedal Volčič in dodal še, da bodo prijave na tečaje oziroma za rezervacijo mize mogoče tri tedne pred odprtjem gostilne. Bine si bo torej privoščil kreativni odmor, v katerem si bo nabral nove energije za poslovne izzive, Lili pa ima za prihodnje tedne drugačne načrte.

Mediaspeed, Facebook

 Pogrešala je družino

»Po koncu šova se vračam na porodniško, ki sem jo v tem času prekinila, tako da bom svoj čas preživljala s hčerko Injo,« je bila kratka voditeljica, ki je sredi junija rodila deklico, v katero sta se oba z možem Markom Potrčem zaljubila na prvi pogled. Žagarjeva je med snemanjem oddaje močno pogrešala čas, ki bi ga preživela z družino, zato je razumljivo, da se bo najprej posvetila otrokoma, šestmesečni Inji in štiriletnemu Tilnu.

Mediaspeed, Facebook