Zabava

Bolela jo je operacija vagine

3. 12. 2013, 19.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Angleška zvezdnica Sharon Osbourne (61) je znana po svojih sočnih izjavah in nič drugače ni bilo tudi pred kratkim, ko je gostovala v pogovorni oddaji The Graham Norton Show in v zadrego spravljala vse prisotne.

Sharon, ki je že več kot 30 let poročena z glasbenikom Ozzyjem Osbournom, je namreč priznala, da je le malo delov njenega telesa, ki se ga kirurški skalpel ni dotaknil, še posebej pa je bolela operacije njene vagine. »Operacija je izjemno bolela, oženje vagine je taka bolečina, da se z njo ne more primerjati nobena druga lepotna operacija,« je bila iskrena zvezdnica. Na vprašanje voditelja, ali se ji je to na koncu zares izplačalo, pa je nagajivo odgovorila. »Moj mož že meni tako. Zdaj je spet take oblike, kot si je Bog želel, da bi bila.«

Sharon si je pred tem privoščila že številne lepotne posege, saj izjemno hrepeni po mladostnem in svežem videu. »Ni veliko delov, ki ne bi bili zategnjeni, popiljeni, obdelani z laserjem ali kar v celoti odstranjeni,« je dejala popularna zvezda, ki je opravila liposukcijo rok, nog in trebuha, si nekajkrat do zdaj privoščila zategovanje obraza in dvigovanje obrvi. Popravila pa naj bi si tudi ustnice, ki so po operaciji videti precej bolj polne.

Za prvo operacijo se je odločila leta 1978, ko je šla na lepotni popravek prsi, nazadnje pa se je odločila za osvežitev svojega vratu, saj je bila prepričana, da kazi njeno celotno podobo. Pred kratkim je priznala, da je za vse posege potrošila že več kot 120.000 funtov. A kakorkoli že, zdaj vztraja, da so lepotne operacije le še preteklost. Vse se je namreč spremenilo, potem ko je izvedela, da je njen sin Jack (28) zbolel za multiplo sklerozo in ko so ji lani zaradi raka odstranili obe dojki. »Ob taki izkušnji se zdijo lepotne operacije povsem odvečne, saj spoznate, da so v vašem življenju dosti bolj pomembne stvari od iskanja popolnosti, ki tako ali tako ne obstaja,« je še dodala.