Zabava

Na premiero prišla z novim, sedem let mlajšim fantom

S. D.
12. 11. 2013, 14.13
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Igralka Fran Drescher se nam je vtisnila v spomin predvsem po vlogi simpatične varuške Fran v istoimenski humoristični nanizanki. Trenutno na malih zaslonih z velikim uspehom vrtijo njeno serijo Srečno ločena, po svetovnih kinematografih pa je začel krožiti njen najnovejši celovečerec Bridegroom. In prav na newyorški premieri tega filma se je 56-letna igralka končno spet pojavila v spremstvu novega moškega.

arhiv Lady

Leta 1999 je razpadel njen enaindvajsetletni zakon z igralcem Petrom Marcom Jacobsonom in Fran je bila zatem sama. Njen novi fant Shiva Ayyaduraia je indijskega rodu in kar sedem let mlajši od igralke, ki pa je njuna razlika v letih prav nič ne moti.

»Imam veliko energije in zelo moderen okus za glasbo, že od nekdaj pa imam več skupnega z mlajšimi moškimi,« pravi zvezdnica. Povabljenci na premieri so imeli kaj videti, saj sta si zaljubljenca ves večer izkazovala drobne pozornosti.

»Fran se je ves čas smejala in videti je bila resnično zaljubljena.« Novinarjem pa je zaupala, da s prijateljem zelo rada kuhata. Seveda ni človeka, ki ji ne bi privoščil sreče po razočaranju, ki ga je doživela z nekdanjim možem.

Kajti ko sta se s Petrom leta 1999 ločila, je prišlo na dan, da je igralec v resnici homoseksualec. Čeprav je bila prizadeta, ga je Fran pri njegovem priznanju takrat javno podprla, prav z diskriminacijo istospolnih parov pa se ukvarja tudi v filmu Bridegroom.