Zabava

V ihti sta se zaletela

A.M. / Foto: Profimedia
30. 10. 2013, 18.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nedavno upokojeni britanski nogometaš si bo zagotovo zapomnil, da v ihti tudi nesreča ne počiva. Ko se je David Beckham s sinom Brooklynom odpravljal od doma, je pred njuno hišo v znamenitem Beverly Hillsu kar naenkrat močno počilo.

Prometna nesreča se je, kot kaže, zgodila v nekoliko nepreglednem stičišču glavne ceste in dovozne poti do Beckhamove rezidence. Glede na to, da je zvezdniška družina vedno na tesnem s časom in da se od doma odpravljajo v zadnjem hipu, je imel 38-letni nogometaš (znova) nekoliko pretežko nogo, prav tako pa voznica, ki je v tistem hipu pripeljala mimo. In nato je, kot so povedale priče, močno počilo.

Beckhamov skoraj 77.000 ameriških dolarjev vreden črni jekleni konjiček, športni range rover iz leta 2010, je utrpel mnogo več škode kot pa vozilo, ki ga je vozila neznana ženska. Kaj hitro po nesreči je na kraj dogodka prispela policija, ki je zaslišala tako vse vpletene v prometno nesrečo kot priče. Ob tem spomnimo, da to ni prva Davidova nesreča; pred to je imel že tri. Tokrat pa se je nesreča zgodila le nekaj minut po tem, ko so se Beckhamovi vrnili iz šole, kjer sta si David in 39-letna Victoria ogledala športne vaje 14-letnega sina Brooklyna. Zaradi nesreče je bila še najbolj nejevoljna nekdanja 'spajsica', ki se še kako dobro spomni, kako so ji pred meseci ukradli športno kolo.