Zabava

Domov odnesla 62.000 evrov

A.M.
12. 10. 2013, 16.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

V peti oddaji jesenske sezone priljubljenega kviza na Planet TV, Denar pada, sta tekmovalca Sebastjan Vrankar in Janko Hribar domov odnesla rekorden šop evrov.

Planet TV

Sebastjan in Janko sta z vprašanji začela že v četrti oddaji, v kateri sta se z zanimivimi, humornimi in napetimi trenutki spretno prebila skozi četrto vprašanje s kar 88.000 evri.

V peti oddaji kviza Denar pada sta Sebastjan, študent fakultete za pomorstvo in promet, in Janko, šef kuhinje, nadaljevala kriminalko. V sedmo vprašanje sta vstopila s kar 62.000 evri, vprašanje pa se je glasilo, katerega leta je voditeljica Nina Osenar prvič odvrgla vse krpice za revijo Playboy.

Ves denar sta stavila na odgovor leta 2005 in tako domov odnesla rekordnih 62.000 evrov. Za nameček pa je tekmovalec Sebastjan v oddaji odkrito priznal, da je prav to številko izvoda kupil tudi sam. Janko in Sebastjan sta zagotovo odigrala kviz svojega življenja. Igrala sta genialno in inteligentno. Precej sta se naslanjala na logiko in več kot očitno na dovolj široko znanje, ki je bilo odločilno za veliki uspeh. Jonas je skozi celotno zgodbo obdržal pravo mero dramaturgije in napetosti. Posledično se je to poleg dobre igre Janka in Sebastjana preneslo po celotnem studiu in na kamero. Druga polovica četrte oddaje in skoraj celotna peta oddaja veljata za vrhunec izvedbe kviza Denar pada v drugi sezoni.

Planet TV