Zabava

Monica zapustila moža zaradi Azerbajdžanca

mv
31. 8. 2013, 08.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Nekaj dni po tem, ko sta igralca Monica Bellucci in Vincent Cassel naznanila, da se ločujeta, je azerbajdžanski portal objavil zgodbo o tem, da je glavni razlog za konec ljubezni med zvezdnikoma predsednik nogometnega kluba Beitar iz Jeruzalema, Telman Ismailov.

Zimbio
Kdo je kriv, da je zapustila moža?!

Po poročanju omenjenega medija naj bi bila Belluccijeva v razmerju z Ismailovim že štiri leta, spoznala pa ga je leta 2007, ko je odpotovala v Turčijo na otvoritev prestižnega hotela, ki je v lasti 57-letnega bogataša.

Že štiri leta zaljubljena v drugega.

Telman je znan kot veliki zapeljevalec, ki je leta 2006 plačal Jennifer Lopez pol milijona dolarjev, da je pela na njegovi rojstnodnevni zabavi. Pevki je podaril tudi zlat mikrofon, prekrit z diamanti, narejen posebej zanjo. Na svojih zabavah je milijone delil tudi mnogim drugim zvezdnikom, med njimi so bili tudi Mariah Carey, Tomu Jonesu, Sharon Stone, Paris Hilton in Richardu Geru. Čeprav Monica in Vincent trdita, da je bila odločitev za ločitev vzajemna in sta jo sprejela zaradi nepremostljivih razlik, večina meni, da je glavni razlog premožni Azerbajdžanec, ki Monico z vseh strani zasipa s pozornostmi. Igralca sta sicer že nekaj let živela povsem ločeni življenji, kar je Belluccijeva potrdila že pred leti med tiskovno konferenco v Ljubljani, a takrat je pojasnila, da je njuna ljubezen večja, če se ne vidita vsak dan. Očitno je resnica malce drugačna.