Zabava

Murko staknil sončarico

A.M.
6. 8. 2013, 08.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Štajerski slavček se je s svojega prvega dopusta vrnil že pred časom. Kot pravi, je bilo z malim Tiarjem prav zabavno, toda vendarle vse ni šlo po načrtih.

Klavdija Bezjak

»Po dopustu sem moral kar nekaj časa odležati in nam je nadaljnje dopustovanje, ki smo ga načrtovali kmalu po vrnitvi, padlo v vodo, saj sem se na morju preveč nastavljal sončnim žarkom. Ker nisem natančno poslušal navodil strokovnjakov iz studia Sonček v Mariboru, kako ravnati s svojo občutljivo kožo, in zaradi premalo podlage, sem staknil lažjo obliko sončarice,« nam je zaupal Damjan Murko, ki si je menda vse poletne rane že zacelil. Slavček nam je ob tem še dejal, da skupaj z družino že razmišlja, da bi se za nekaj dni odpravili na zaslužen počitek. Toda ker želi biti vedno brezhibno urejen od nog do glave, ne pozabi na prav nobeno malenkost na telesu.

»Podiram tabuje, da bi urejene nohte in roke morale imeti samo ženske in da je to domena dam. Prepričan sem namreč, da v Sončku, kamor redno hodim v solarij, za moje nohte poskrbijo vrhunsko. Ničesar nenavadnega ne vidim v tem, če moški damo dosti nase, seveda pa nikakor nikoli ne pretiravam. Dobro se počutim v svoji koži in všeč mi je vloga, ki jo igram, zato se bom še naprej razvajal,« je zaključil Damjan.