Zabava

Werner: Mi smo reveži!

Sonja Javornik
1. 6. 2013, 15.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zadnje dni je veliko govora o tem, kako velik je priljubljeni pevec Werner. Namigovanja so seveda povezana z zelo pomembnim delom telesa, ampak dejstvo je, da je Werner pač cel velik. Zato je bil še posebej zadovoljen, da se je z družino letos na Maldive peljal z letalsko družbo Oman Air.

Osebni album

Osebni album
Kanenas bo potapljačica kot njen očka ...

»Letos smo za letalsko družbo, s katero smo leteli, izbrali OMAN AIR in bili navdušeni!« se je pohvalil pevec, ki je takoj opazil, da je bilo v letalu udobneje kot običajno, saj imajo med sedeži več prostora. Sicer pa sta bili njegova žena Andreja in hčerka Kanenas navdušeni tudi nad priključkom za telefone in zaslonom na vsakem sedežu. Werner in njegovi dami so imeli vezan let, vmes pa so se ustavili v Muskatu. »Ne moreš verjeti, kako velika in bogata letališča so to. Ko to vidiš, ti naredi klik v glavi, da smo mi tukaj tisti, ki smo reveži, zagotovo ne oni tam!« pravi pevec.

Kanenas gre po očkovih stopinjah

Sicer pa so med maldivskimi otočki tokrat izbrali otok blizu letališča Male, tako da so pot nadaljevali s hidrogliserjem in bili že zgodaj zjutraj na končni postaji. »To je pravi raj na zemlji!« pravijo Brozovićevi, ki so samo odložili kovčke in se takoj pognali v vodo. »Kopali smo se, se polnili s sončno energijo, ki je pri nas kar ne dočakamo, iskali smo školjkice, nabirali rakce v njih ... Neni je bila ves dan v vodi, saj ima morje 30 stopinj!« nam je zaupala Andreja, ki je dodala tudi to, da je bil Werner najbolj navdušen nad ribami in potapljanjem, saj je to njegov najljubši šport, pri katerem res najde mir. Tudi Kanenas je bila prava mala potapljačica, saj je s plavutkami in masko in snorkljala po štiri ure na dan in občudovala ribice, tako da je očitno, da bo prav taka potapljačica kot njen očka. Sicer pa je družinica pohvalila hrano, pa tudi nad kavo so bili navdušeni. »Takoj ko bo mogoče, se ponovno odpravimo v naš mali raj!« so povedali za konec.

Osebni album
Družina komaj čaka, da se vrne v ta raj!

 

Še več novic iz sveta zabave v časopisu SVET24.