Zabava

Podarjamo vstopnice za koncert Jana Plestenjaka

M.J.
24. 5. 2013, 08.08
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Jan je v začetku meseca predstavil uradni videospot za pesem 'Midva skupaj sva, večja od neba, katere nalezljivi refren v reagge ritmih prikliče sladek spomin v glavi, morda pa bo koga spodbudil tudi za nov korak v življenju.

Osebni arhiv

Po dobrem mesecu od izida najbolj pričakovanega albuma letošnjega leta Večja od neba je eden izmed boljših slovenskih avtorjev in izvajalcev Jan Plestenjak predstavil še uradni videospot za naslovno pesem. Videospot je bil posnet na ulici, zanimivost spota pa so pevci, ki so kar mimoidoči, ki jih je zabeležila kamera. V okviru predstavitve novega albuma pa bo Jan Plestenjak, skupaj z glasbenim gosti skupino Strmina in ansamblom Dor ma cajt, 1. junija na Hotavljah pripravil veliki koncert. Velikih žur se bo pričel ob 20. uri, organizator pa zagotavlja, da bo vsem  udeležencem koncert ostal v lepem spominu. Karte po ceni 10 evrov so že na voljo na prodajnih mestih na Info točki v Škofji Loki, v baru Pr Štefan v Selci, v taverni Petra v Gorenji vasi in na recepciji hotela Ljubljana resort hotel (kopališče Laguna, Ježica).

Bi koncert radi ogledali tudi vi? Sedaj imate priložnost, saj bomo podelili namreč 4 vstopnice za omenjeni koncert. Vse, kar morate storiti je, da nam na elektronski naslov urednistvo@svet24.si pošljete e-mail s svojim imenom, priimkom, naslovom in telefonsko številko. Izmed vseh prispelih sporočil bomo izbrali 2 srečneža, ki bosta prejela vsak po dve vstopnici.