Zabava

Vnuki Dragojevića ne vedo, da je dedek pevec!

Lucas Alexander
13. 5. 2013, 09.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Hrvaški glasbeni zaklad je ob promociji novega albuma povedal med drugim tudi to, da njegovi vnuki ne vedo, da je dedek slaven in uspešen glasbenik.

Mediaspeed

Petinšestdesetletni hrvaški pevec Oliver Dragojević, ki je na glasbeni sceni že več kot 46 let se z elanom in produktivnostjo še vedno lahko kosa z mnogo mlajšimi kolegi. Oliver trenutno promovira svoj novi album ''Tišina mora'', za katerega pravi, da je najstrožje in najbolj iskrene kritike dobil od svoje družine, še posebej od svoje žene Vesne in sinov Davorja, Dina in Damirja.

Mediaspeed
Petje mu daje moč.
Medijem je prav tako zaupal, da njegovi vnuki Duje, dvojčka Lucija in Toni ne vesta, da je dedek pevec. Dragojević pravi, da so še premajhni, da bi poznali njegovi pesmi in jim bolj kot pomembno, da jih velikokrat obišče in si vzame čas za igro z njimi. Oliver pravi, da se takrat tudi sam počuti kot otrok in v tem neizmerno uživa. Z lažno objavo o njegovi smrti, pravi, da se ne ukvarja saj ni prvič, da so ga pokopali in je tega že navajen. Dve pesmi z albuma bodo premiero ugledale že ta teden.