Zabava

Oriana na novo zaljubljena in srečna!

M.V.
8. 4. 2013, 14.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Voditeljici Oriani Girotto gre zadnje čase vse kot po maslu. Potem ko se je s kuharsko oddajo Sol in poper vrnila na male zaslone, se je po neuspelem razmerju s pevcem Gianijem Poposkim očitno tudi srečno na novo zaljubila. Ponovno v glasbenika!

Mediaspeed

Oriana Girotto pred meseci ni skrivala razočaranja in bolečine, ko se je razšla z mlajšim pevcem skupine Noctiferia Gianijem Poposkim, a kot kaže so časi osamljenosti zanjo mimo. Simpatična voditeljica se je namreč ponovno zaljubila, srce pa je tudi tokrat odprla glasbeniku in sicer 33-letnemu kitaristu Maticu Ajdiču. Spoznala sta se pred tremi meseci, se takoj ujela in začela skupaj preživljati čas. Sčasoma je prijateljstvo preraslo v nekaj več in  Oriana ne skriva, da je v postavnega dolgolasca zaljubljena do ušes.

Lep fant, ki mu lahko zaupa

»Matic je zelo galanten, tak gosposki. Je lep fant, ki mu lahko zaupam. Vse mi je všeč na njem. Je spoštovanja vreden človek in velik profesionalec,« je bila voditeljica polna lepih besed za svojega izbranca, ki trenutno igra v kar treh skupinah, spremljevalni skupini Samuela Lucasa, bendu San Di Ego in C4, svoje kitarsko znanje pa predaja naprej tudi mlajšim generacijam.

Povezuje ju tudi glasba

 Oriana priznava, da je imela o Maticu na začetku povsem drugačno predstavo in da z vsakim dnem spoznava, kako lepo se ujameta. »Povezuje naju tudi glasba in na njem mi je všeč, da je ambiciozen in srečen človek, ki ne čuti željo po begu iz Slovenije. V življenju počne natanko to, v čemer najbolj uživa in to je prijetna sprememba zame,« nam je zaupala temnolaska, ki je vesela dejstva, da ju z Maticem povezujejo tudi skupni prijatelji. »Zaljubljena sem in super se imam,« je še dodala. Novo ljubezensko razmerje pa ni edina novost v njenem življenju. Nedavno si je uresničila tudi dolgoletno željo in si omislila tetovažo.

Ustavila je staranje

»Tatu je mešanica več slik. Ura, ki predstavlja čas, ki se je ustavil, kar pomeni, da ni več staranja. Slednje je tudi sicer le biološka zadeva, z duhovnega stališča ga pa ni. Kar sem danes, bom tudi pri 90-ih,« nam je razložila Oriana. Poleg ure njena poslikava vsebuje tudi baročni vzorec, ki kaže na njeno strast do umetnostne zgodovine in napis, ki je posvečen njenemu  bratu J, s katerim sta zelo povezana.«Všeč mi je, da je tatu samo moj in nosi zgodbo, ki mi veliko pomeni,« je temnolaska še dodala za konec.