Zabava

Malibu za vse mamice

A.M.
28. 2. 2013, 13.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Člani primorske zasedbe Malibu so se ob prihajajočem prazniku spomnili mamic. Njim je namenjena že ponarodela melodija Mamica ne zameri, katere novi aranžer je Božidar W. Wolf.

Skladba Mamica ne zameri, ki jo te dni predstavlja priljubljena primorska zasedba Malibu, bo uvrščena na prihajajoči album, ki bo na prodajne police prišel konec meseca marca.

"Naša nova pesem je življenjska, čustvena, topla upodobitev zgodbe o mladem fantu, ki dekletu pripoveduje, da bo nekoč tudi ona postala mamica. Hkrati pa fant svojo mamo prosi, naj ne zameri, ker se je pač zgodilo, da bo postala babica. Večeri z dekletom so bili namreč tako prijetni… Zato naj mama le prijazno odpre domače duri za sina, snaho in vnuka, da bodo skupaj srečno zaživeli pod eno streho," o novi viži pripoveduje Marjan Uljan.

Skupino do danes odlikuje že devet albumov, številni nastopi na slovenskih festivalih in nemalo vrhunskih dosežkov na tem področju. Le kdo ne pozna njihovih uspešnic kot so Mi Primorci, Marica, Morje sonce, Sin muj se njeće ženit ... Ob tako širokem repertuarju, ki zajema vse zvrsti glasbe, vsakomur zapoje in zaigra srce ter marsikoga tudi zasrbijo pete. Prav zato se občinstvo postanka na tej zabavni štengi venomer veseli, še več, na zabavi z Malibujevci preprosto uživa. Kdor se enkrat z njimi veseli, temu za vedno ostanejo lepi odtisi v srcu.