Zabava

Kakšen trenutek je Alex Volasko ujel sredi protestov?

A.M.
21. 2. 2013, 10.20
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Le slab teden od izdaje avtorskega singla Najin trenutek se talentirani glasbenik Alex Volasko in študent inštituta za multimedije predstavlja še z novim izdelkom.

Lanskoletni odlični uspeh obeh singlov A bi z mano šla in Pravljica, sta mu dodala le še več motivacije in potrdila, da je na pravi poti! Odličen vokalist Alex Volasko, zaljubljen v kitaro in ustvarjanje glasbe, obljublja, da bomo njegov pri album lahko že želo kmalu poslušali, predvidoma v maju.

"Že ko sem napisal pesem, sem imel v glavi zgodbo. S skupino mladih ustvarjalcev Sviglo pa smo potem stvar še nekoliko bolj dodelali. Vsak je povedal kakšno dobro idejo in mislim, da smo z 'brainstormingom' naredili res odlično zgodbo," ki jo že predstavljamo javnosti.

Videospot so snemali na različnih lokacijah v Ljubljani kar dva dni.
Prvi dan so snemali v studiu, za drugi dan pa se Alex Volasko rad pošali, da so imeli kar srečo s statisti, ko so snemali na ljubljanskih ulicah, saj so se ravno tisto popoldne odvijali protesti.

Sviglo production je mlada ekipa, ki se ukvarja s snemanjem videospotov, 'coverjev' oziroma avtorskih komadov ter nenazadnje še s profesionalnim fotografiranjem. Ekipo vodita mladi režiser Luka Švigelj in njegov brat Sašo Švigelj, sestavljata pa jo tudi Gašper Razboršek in fotografinja Teja Ravšelj. In kako je je prišlo do sodelovanja z Alexom? "Z Alexom sva se spoznala na faksu. Opazil je moja dela na YouTube. Glede na to, da so mu bila všeč, me je kasneje tudi povabil k sodelovanju," je o sodelovanju povedal Luka Švigelj.