Zabava

Samska Daša spet na modnih stezah

C. L. / Obrazi
8. 1. 2013, 13.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Samska Daša Podržaj Hrvatič se je komaj deset mesecev po rojstvu sina Krisa vrnila na modne brvi.

Modna revija blagovne znamke MK Exclusive, pod katero se podpisuje mladi slovenski modni oblikovalec Marjan Krnjič, je v enega izmed ljubljanskih klubov privabila številne obiskovalce. Presenečenje večera pa je gotovo bila spet samska Daša Podržaj Hrvatič, ki se je komaj deset mesecev po rojstvu sina Krisa vrnila na modne brvi.

Novo poglavje v življenju

Daša je prijazno in brez zadržkov privolila v pogovor in nam zaupala, da je odprla novo poglavje v življenju. Njena največja sreča je desetmesečni Kris. »Je zelo priden dojenček in pravi sonček, zato se trudim, da vsak prosti trenutek preživim z njim.« Mlada mamica Daša pa je nadvse zaposlena: pridno študira na visoki poslovni šoli, spet pa se ukvarja tudi z manekenstvom. »Zavedam se, da je pri nas z manekenstvom težko preživeti, zato sem se odločila, da bom poleg dela tudi študirala.

Starši ji stojijo ob strani

Pri tem je neprecenljiva pomoč mojih staršev, ki poskrbijo za Krisa, kadar sem odsotna.« Daša se je že pred časom, ko so se v njenem komaj leto dni trajajočem zakonu z Rajkom Hrvatičem pojavile težave, preselila k staršem v Radovljico. Sicer pa nam je 20-letna manekenka zaupala skrivnost, kako priti do tako popolne postave komaj deset mesecev po porodu. »Veliko sem se posvečala športu, odločilna pa je bila vadba pri Alenki, ženi smučarja Jureta Koširja. Njen način dela mi ustreza, saj je res intenziven, poznajo pa se tudi rezultati, saj sem v kombinaciji s prehrano Nupe v samo mesecu dni izgubila pet kilogramov. Z Alenko sva se spoznali na fotografiranju koledarja, ki so ga izdali košarkarji Uniona Olimpije, veliko pohvalnih besed o njej pa sem slišala tudi od svojih prijateljic.« 

Več o njej in o ločitvi si lahko preberete v najnovejši številki revije Obrazi!