Zabava

The Toronto Drug Bust nekaj skrivajo

T.P.
31. 10. 2012, 15.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Izvedeli smo, da frontman skupine TDB Izak skriva v rokavu hudo vročega asa, o katerem pa ne želi govoriti. Pritisnili smo ga ob steno ter iz njega iztisnili vsaj nekaj novosti.

Skupina The Toronto Drug Bust je pred kratkim v okviru EPK nastopila v mariborskem Satchmu, za katerega je eden od organizatorjev pripomnil, da še ni bil tako poln. Frontman benda Izak Košir nam je zaupal, da je bil to njihov zadnji nastop letos, saj bodo zdaj začeli snemati novo ploščo, v kratkem pa bo na voljo tudi videospot za priredbo pesmi Man on the Moon, ki so si jo uradno izposodili od R.E.M. Poleg tega bodo do konca leta izdali še koncertne posnetke ter remiks prvega albuma z naslovom ReFixed, kjer bo sodelovala kopica didžejev. A to še ni vse! Po kuloarjih se namreč govori, da se bendu v slogu famoznega leta 2012 dogaja nekaj velikega. Izak nam je govorice potrdil z odgovorom, odetim v tančice skrivnosti:

"Upamo, da bomo lahko še pred novim letom razglasili zelo vznemirljivo novico, o kateri pa zaenkrat še ne moremo govoriti. Čas je, da zamenjamo strune in se lotimo novih komadov."