Nogomet

Zahović ostaja športni direktor

STA / S.R.
8. 7. 2013, 10.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Zlatko Zahovič, ki je prejšnji teden napovedal odstop z mesta športnega direktorja nogometnega kluba Maribor, bo svojo funkcijo vendarle obdržal in nadaljeval delo pri slovenskih prvakih.

Mediaspeed
Zahović bo še naprej športni direktor Maribora.

Novico so danes potrdili na spletni strani kluba. "Zlatko Zahovič se ne bo umaknil s položaja in ostaja športni direktor NK Maribor!" so dan po zmagi v slovenskem superpokalu proti Olimpiji (3:0) zapisali na spletni strani.

Kot je v prvi izjavi ob ponujenem odstopu napovedal predsednik Drago Cotar, v klubu nikoli niso verjeli, da zgodba ne bo dobila želenega razpleta. "Prepričanje, da bomo skupaj nadaljevali zgodbo o uspehu, je bilo vodilo vseh pogovorov," so še zapisali na spletni strani in dodali, da so bili z Zahovičem vseskozi v stiku in v daljšem pogovoru dorekli vse zadeve.

"Nepremostljivih ovir ni bilo, tako da bomo skupaj nadaljevali, kar smo začeli in vsa leta uspešno počeli. Zlatko je nazaj, čeprav za nas nikdar ni odšel. Gremo skupaj novim uspehom naproti," je med drugim dejal direktor kluba Bojan Ban in predstavil naslednje velike izzive v klubu, saj Mariborčani po superpokalu že v petek začenjajo nastope v državnem prvenstvu, doma bodo gostili novega prvoligaša Zavrč (20.00), prihodnji torek pa začenjajo tudi novo evropsko sezono.