Šport

Moskovski Spartak in Dinamo Kijev odpovedala tekmo

STA/ mv
4. 4. 2014, 17.53
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Zaradi napetosti med Rusijo in Ukrajino sta nogometna kluba Spartak Moskva in Dinamo Kijev odpovedal prijateljsko tekmo med kluboma, predvideno za 24. julija.

uefa

S tekmo naj bi ruski klub odigral tudi uvodno tekmo na novem stadionu. Kluba sta se za odpoved tekme dogovorila kljub pred tem podpisani pogodbi, so danes sporočili iz Spartaka. Ukrajinski navijači so že februarja pozvali Dinamo naj tekmo odpove zaradi možnih provokacij s strani navijačev Spartaka. Slednji veljajo za nacionaliste inh vselej so pripravljeni tudi na nasilje. Zdaj v Moskvi iščejo novega nasprotnika za odprtje prenovljenega stadiona.

S tekmo naj bi ruski klub odigral tudi uvodno tekmo na novem stadionu. Kluba sta se za odpoved tekme dogovorila kljub pred tem podpisani pogodbi, so danes sporočili iz Spartaka.

Ukrajinski navijači so že februarja pozvali Dinamo naj tekmo odpove zaradi možnih provokacij s strani navijačev Spartaka. Slednji veljajo za nacionaliste inh vselej so pripravljeni tudi na nasilje. Zdaj v Moskvi iščejo novega nasprotnika za odprtje prenovljenega stadiona.