Zvezde

Brata Dragić sta si skočila v lase

B. P.
9. 3. 2015, 20.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

V družini izvrstnih košarkarskih bratov Gorana in Zorana Dragića je vedno veliko smeha. Fanta sta nerazdružljiva tako v zasebnem življenju kot na tekmah. Na začetku skupne ameriške zgodbe sta bila celo sostanovalca, saj je Goran vzel pod streho Zorana, dokler ta ni dobil svojega novega prebivališča.

 Letos poleti pa bosta še bolj vesela, saj bosta oba postala očeta. Zoranova žena Svetlana pričakuje prvega otroka, Goran pa sporoča veselo novico, da bo njegova Maja letos pozno poleti rodila že njunega drugega otroka.

Vendar tudi med brati včasih škriplje. In do nas je prišla vest, da si Dragića včasih skočita tudi v lase. No, tako je vsaj bilo, ko sta še oba trenirala pri Phoenix Sunsih in sta se na treningih menda pogosto tako strastno sprla, da tudi več ur po treningu nista spregovorila med seboj. Kriv je bil seveda njun zdaj že nekdanji trener, ki ju je določil, da sta se krila med seboj.

Toda po nekaj časa so se strasti med njima pomirile, in ko sta prišla iz telovadnice, sta bila spet prijatelja. Njuna skupna pot pa se je zdaj ločila. V Miami Heatu stavijo na Gorana, Zoran pa zdaj blesti v razvojni ligi pri ekipi Sioux Falls Skyforce. Fantoma seveda želimo veliko sreče pod koši in vsaj toliko v zasebnem življenju.