Zvezde

V Baru že pravi razvrat in nasilništvo

B. P.
9. 3. 2015, 19.40
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Še malo, pa bomo v Baru priče pravemu razvratu. Že po nekaj dneh so si tekmovalci resničnostnega šova skočili v lase in govori se, da je mišičnjak Rene sumljivo vzkipljiv. Njegove nenaravno velike mišice vzbujajo sum, da bi lahko bili v igri celo steroidi, na kar so nas opozorili trenerji fitnesa.

Planet TV

Če k temu prištejemo še naglo jezo, je morda laže razumljivo, zakaj se je tako agresivno spravil na Miloša Mara. Bradati Ljubljančan je izmed vseh barovcev najbolj izkušen v gostinstvu, hkrati pa nosi največji križ na svojih plečih.

V mladosti je ogromno pretrpel, lani pa je celo izkusil, kaj pomeni biti brezdomec. S prvo nominacijo si je prislužil veliko privržencev, ki bi mu iz srca privoščili zmago. Z denarno nagrado bi se lahko končno postavil na noge in zaživel človeka dostojno življenje.

Planet TV
Miloš je spet zapustil Bar.

Kot otrok se je selil iz ene ustanove v drugo, saj je bil brez družine, večino časa prepuščen samemu sebi. Nočnih mor je konec, odločil se  je, da Sloveniji dokaže, kako se je mogoče z dna povzpeti na vrh, pri tem pa ostati zvest samemu sebi. Poleg bridkih zgodb in pretepaško nastrojenih tekmovalcev pa se med barovci že krešejo tudi prve ljubezenske iskrice.