Zvezde

Anjo je zamenjal z Laro

L-Ž.
1. 3. 2015, 17.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Lepa dekleta ljubijo seksi športnike. In obratno. Seveda slovenski športniki pri tem niso izjema, kar potrjuje tudi teniški igralec Blaž Kavčič. Zadnja leta smo ga videvali v družbi privlačne manekenke Anje Krvina. Simpatična Ljubljančanka ni osvojila samo srca postavnega športnika, ampak ji je s sočnimi ustnicami in energičnim značajem uspelo tudi v svetu mode v tujini.

Alenka Žavbi

Milano, Pariz, London – največje modne prestolnice sveta so za Anjo drugi dom, a je kljub temu ostala preprosto dekle, ki prisega na vegansko prehrano in dvakrat na dan vadi jogo. Zadnjič smo ju z Blažem skupaj ujeli lani septembra, ko je Anja svojega fanta spremljala na Odprtem prvenstvu ZDA v New Yorku.

Čeprav sta se takrat navzven še vedno zdela zaljubljena, se je že kmalu zatem začelo šušljati, da se razhajata. Kaj bi lahko bil razlog za konec njune zveze in kdo se je ohladil prvi, ni bilo znano, so pa govorice o razdoru velike ljubezni dobile potrditev že oktobra, ko se je Blaž javno veselil zmage lepe Lare Koren na tekmovanju za miss gaming. Da je Anja za teniškega igralca že zgodovina, pa se je potrdilo med novoletnimi prazniki.

Takrat sta na enem od spletnih omrežij Blaž in Lara objavila fotografijo, posneto v Dubaju, na kateri sta tesno objeta vsemu svetu sporočila, da se imata rada. Teniški as sveže zaljubljenosti ni mogel skriti niti na Odprtem prvenstvu Avstralije v Melbournu, kamor je sicer pripotoval brez svojega novega dekleta, a sta bila po sodobnih elektronskih poteh ves čas povezana. Sicer pa Blaževa Lara ni samo lepotica, ki sanja, da jo bo opazil najprestižnejši svet mode, ampak tudi dekle z velikim srcem. Svoj prosti čas večinoma posveča skrbi za brezdomne živali.