Zvezde

Nina Tomažin odšteva dneve

A.C./Lady
27. 1. 2015, 14.42
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Kjerkoli se pojavijo svetlolase sestre Anja, Nina in Petra Tomažin, povsod zbudijo veliko pozornosti. Vse tri so zelo uspešne, vsaka na svojem področju. Najstarejša Petra je po poklicu zdravnica, dolgo pa je bila poročena z nekdanjim manekenom in poslovnežem Jurijem Scholmayerjem.

Arhiv Lady

Skupaj imata hčerko Avo, ki je odlična plavalka in svojo kariero ter šolanje nadaljuje v Trstu. Petra je v zrelih letih znova postala mamica, tokrat z znanim oftamologom Markom Hawlino, s katerim imata skupaj tudi ordinacijo.

Starševsko srečo je dvakrat okusila tudi najmlajša sestra Tomažin, Anja, ki ima prikupni deklici, poslovno pa sodeluje s srednjo sestro Nino. Nina je bila dolgo vodja za stike z javnostjo na komerciali televiziji, nato je delala v zasebnem podjetju, na koncu pa je šla na svoje in ima uspešno agencijo, zdaj že nekdanjega moža Milana in hčer Karlo.

Pred kratkim pa smo izvedeli sladko skrivnost, da bo Nina čez par tednov drugič postala mamica. Našla je novo srečo v ljubezni, menda pa so ji zdravniki napovedali, da naj bi marca, končno rodila fantka. To bo po kopici deklet v družini Tomažin prvi sin.