Zvezde

Kruto maščevanje Melanie Griffith »Antonio, plačal boš!«

K.S.
24. 11. 2014, 12.33
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Ko sta igralca Melanie Griffith (57) in Antonio Banderas (54) junija letos objavila vest, da se ločujeta, je bilo sprva videti, kot da bo njuna ločitev minila mirno, kolikor toliko spoštljivo in brez hujših pretresov. A zdaj se je izkazalo, da nas čaka prava ločitvena vojna. »Melanie je Antoniu napovedala vojno,« pravijo njeni prijatelji.

Arhiv Lady

»Odločila se je, da ga bo uničila.« Rane, ki jih je Antonio v letih zakona zadal Melanie, so očitno pregloboke, da bi mu lahko oprostila. »Velikokrat ji je bil nezvest in na koncu se sploh ni več trudil, da bi to prikrival,« se je razvedelo, kot tudi to, da je sodu izbila dno fotografija, ki je nastala maja letos med filmskim festivalom v Cannesu, na kateri se Antonio zelo strastno objema s svetlolaso nepremičninsko agentko Nicole Kimpel (34). »Zdaj se mu hoče maščevati,« pravijo prijatelji. In da ji bo to uspelo, je že najela najboljšo ločitveno odvetnico Lauro Wasser. Neizprosna Laura je med drugim pošteno zagrenila življenje že Arnoldu Schwarzeneggerju, za svojo odvetnico pa jo je v ločitvi od Seala najela tudi Heidi Klum.

Arhiv Lady

In kaj bi Melanie od Antonia rada? Zahteva polovico vsega njegovega premoženja, ocenjenega na 40 milijonov evrov. »Vendar bi rada še veliko več. V igri so tudi štiri vile, ki sta jih zakonca imela v Španiji in Ameriki in v katerih je ogromno umetniških dragocenosti.« Ne misli pa ga kaznovali le denarno. »V načrtu ima, da mu bo uničila njegovo hollywoodsko kariero. Njen vpliv v filmski industriji je še precejšen in povsem možno je, da bo Antonio končal kot eden od ostarelih tujcev v filmski meki,« so prepričani poznavalci nastalega položaja. Najhujši udarec pa je Antonio doživel, ko je spoznal, da ji je uspelo proti njemu obrniti tudi njuno hčerko Stello del Carmen (18). »Stella se je odločila, da bo živela pri mami, ker bi rada v Ameriki nadaljevala študij na univerzi,« pravijo znanci. »Pa saj kaj drugega tudi ni bilo pričakovati. Stella zelo slabo govori špansko in domovine svojega očeta pravzaprav ni imela nikoli preveč rada.«

Arhiv Lady