Nizke temperature

Na prvi dan v tednu bo pritisnil mraz

J.P./STA
13. 11. 2016, 16.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ponoči se bo v zahodni Sloveniji delno zjasnilo, drugod pa bo po nižinah večinoma oblačno ali megleno. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1, na Primorskem, kjer bo pihala šibka burja, okoli 3 stopinje Celzija.

Reuters
Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -1 stopinje Celzija.

Jutri bo pretežno jasno. Ponekod po nižinah bo dopoldne še megla ali nizka oblačnost, ki lahko ponekod v osrednji in vzhodni Sloveniji vztraja tudi še popoldne. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla ali nizka oblačnost. Burja na Primorskem bo slabela. V sredo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, megla ali nizka oblačnost se bo po nekaterih nižinah lahko zadržala večino dneva. V četrtek bo po meglenem jutru zapihal jugozahodni veter, v zahodnih krajih se bo pooblačilo.

Vremenska slika: Nad zahodno in srednjo Evropo je območje visokega zračnega tlaka. V višinah priteka nad naše kraje s severovzhodnimi vetrovi hladen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Jutri bo pretežno jasno, zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost.