Vreme

Prihajajo padavine

M.J.
29. 4. 2015, 10.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Ponekod bo zjutraj in del dopoldneva še pihal severni veter, na Primorskem šibka burja, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Arhiv Svet24

Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 19 stopinj Celzija. Jutri se bo pooblačilo, popoldne se bodo v zahodni in osrednji Sloveniji pojavljale rahle padavine. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, najvišje dnevne od 12 do 17, na Primorskem in v vzhodni Sloveniji do 20 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: V sosednjih pokrajinah bo danes delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Jutri se bo pooblačilo. Čez dan se bodo pojavljale rahle padavine, le v krajih vzhodno od nas bo povečini suho.

Vremenska slika: Nad srednjo Evropo in našimi kraji se krepi območje visokega zračnega tlaka. Od zahoda doteka nad naše kraje suh in nekoliko toplejši zrak.

Obeti: V petek bo pretežno oblačno. Predvsem v zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. V soboto bo zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj se bodo pojavljale rahle padavine v večjem delu države, popoldne pa bo občasno rahlo deževalo predvsem v zahodni Sloveniji. Še bo pihal jugozahodni veter.

Napoved vpliva vremena na počutje: Večini ljudi vreme ne bo povzročalo opaznih težav.