Vreme

Pooblačilo se bo, na zahodu možne padavine

M.J.
21. 2. 2015, 18.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ponoči se bo povsod pooblačilo, ponekod v zahodni Sloveniji se bodo pojavljale padavine, nad okoli 800 metrov bo snežilo. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 4, na Primorskem okoli 7 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Arhiv Svet24

Jutri bo oblačno s padavinami, meja sneženja bo med 500 in 700 metri nadmorske višine. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem do 8 stopinj Celzija.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo v krajih vzhodno od nas še delno jasno, drugod bo večinoma oblačno, v sosednjih pokrajinah Italije bo občasno deževalo.
Jutri bo oblačno s padavinami, po nižinah bo večinoma deževalo. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna burja.

Vremenska slika: Območje visokega zračnega tlaka se je umaknilo proti vzhodu, nad srednjo Evropo in zahodnim Sredozemljem se krepi obsežno ciklonsko območje. Z jugozahodnikom k nam doteka dokaj topel in vlažen zrak.

Obeti: V ponedeljek bo pretežno oblačno in večinoma suho, burja bo ponehala. V torek bo znova oblačno s padavinami, meja sneženja se bo popoldne marsikje spustila do nižin.