Kobe Ngannou

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

J.V.
30. 4. 2024, 09.25
Posodobljeno: 30. 4. 2024, 09.33
Deli članek:

"Ob njem sem bil najboljša verzija sebe, zdaj nimam pojma, kdo sem. Življenje je tako nepošteno, da nas udari tam, kjer najbolj boli," je na družbenem omrežju X med drugim zapisal Francis Ngannou, nekanji nesporni prvak UFC-jeve težke kategorije.

Profimedia
Francis Ngannou je na družbenem omrežju potrdil smrt svojega 15-mesečnega sina Kobeja.

Slavni kamerunski MMA borec in boksar Francis Ngannou, nekdanji nesporni prvak UFC-jeve težke kategorije, je v ponedeljek na družbenih omrežjih potrdil tragično novico, smrt svojega komaj 15-mesečnega sina Kobeja. "Prezgodaj, da bi odšel, a ga ni več," je zapisal na omrežju X. "Ob njem sem bil najboljša verzija sebe, zdaj nimam pojma, kdo sem. Življenje je tako nepošteno, da nas udari tam, kjer najbolj boli," je med drugim poudaril, svoje sledilce pa prosil, da mu pomagajo z nasveti, kako naj se spopade s težko izgubo.

Ngannou se je rodil in odraščal v kamerunski vasici Batié. Po ločitvi staršev je živel s teto in pri 10 letih pričel delati v kamnolomu. Življenje v tolpah ga ni zanimalo, očetov negativni sloves uličnega borca je uporabil kot motivacijo, da naredi nekaj pozitivnega v svojem življenju, zato je pričel boksati. Pri 26 letih je odšel s trebuhom za kruhom, v Pariz, zaradi nezakonitega prečkanja meje pa je v Španiji pristal tudi v zaporu. V Franciji je najprej živel kot brezdomec, njegovo življenje pa se je obrnilo na glavo, ko ga je pod svoje okrilje vzel trener Didier Carmont.