V Beogradu

Igralec Sergej Trifunović ponovno v primežu policije

D.K.
19. 4. 2024, 08.39
Posodobljeno: 19. 4. 2024, 08.48
Deli članek:

Srbski igralec Sergej Trifunović ima ponovno opravka s policijo. Kot poročajo tuji mediji, so ga policisti včeraj aretirali na območju Beograda.

Profimedia
Srbski igralec Sergej Trifunović

Srbskega igralca Sergeja Trifunovića so včeraj zvečer okoli 20. ure pridržali v beograjskem naselju Voždovac, potem ko naj bi od znanca kupil marihuano. 

Kot neuradno poroča Nova.rs, so policisti prijeli tudi 31-letnega V.A., ki je Trifunoviću prodal prepovedano drogo. Po neuradnih informacijah Kurirja so policisti sledili moškemu v avtomobilu in ga prijeli med predajo droge. 

"Pri Trifunoviću so našli en PVC zavojček s približno 5 grami marihuane, pri pregledu vozila, ki ga je uporabljal V.A., pa so odkrili približno 40 PVC zavojčkov z okoli 70 grami marihuane v torbici in PVC vrečko, ki jo je imel pod pokrovom avtomobilskega motorja," je za Kurir povedal vir.

Trifunovića so policisti obravnavali že večkrat 

Spomnimo, to ni prvič, da ima igralec težave z zakonom. Po več incidentih v Splitu so lani policisti zaradi ponavljajočih se kršitev ocenili, da so izpolnjeni vsi pogoji za izgon iz države. 

V začetku lanskega septembra so ga namreč najprej pridržali v Splitu, ko so ga ovadili zaradi dveh kaznivih dejanj - zadrževanja živali brez nadzora ter žaljenja in omalovaževanja policistov. Vse se je začelo na splitski plaži Kašjuni, kjer je med kopalce brez povodca in nagobčnika spustil svojega nemškega ovčarja, čeprav ta plaža ni bila namenjena živalim. Ko so na plažo prišli policisti, jih je začel žaliti in se prepirati, s čimer si je poleg kazni zaradi prostega sprehajanja psa prislužil še globo zaradi žaljenja policistov. 

Le dan za tem je igralec v središču mesta svojega psa znova pustil brez nadzora, zaradi česar so ga znova oglobili. Na koncu je v dveh dneh naredil kar pet prekrškov. Zaradi ponavljajočih se prekrškov so mu prepovedali vstop na Hrvaško in v vse države Evropske unije ter Norveško, Islandijo in Liechtenstein.

Le mesec pozneje so Trifunovića aretirali v Beogradu, ker ni hotel plačati kazni. Kazen so nadomestili z zaporom, a si je kmalu premislil in vseeno plačal, nakar so ga izpustili.