Kje je Melania?

Božična fotografija družine Trump letos brez Melanie

S.Š.
28. 12. 2023, 11.15
Posodobljeno: 28. 12. 2023, 12.26
Deli članek:

Nekdanji ameriški predsednik Donald Trump je letošnji božič praznoval na svojem luksuznem posestvu Mar-A-Lago z družino, na družinski božični fotografiji pa je manjkala njegova soproga Melania.

STA
Melania Trump

Božič je čas, ki ga preživimo s svojimi najdražjimi. Nič drugače ni pri družini Trump, ki vsako leto v času praznikov objavi božično fotografijo, na kateri je prisotna vsa družina.

Fotografijo družine je tokrat na Instagramu delila Kimberly Guilfoyle (tretja z desne), ki je v razmerju s sinom bivšega predsednika Donaldom Trumpom mlajšim (skrajno desno). Donald Trump je seveda v središču fotografije. Na njegovi desni strani stoji njegova hčerka Ivanka, levo se nad njim bohoti njegov 17-letni sin Barron.

Melania naj bi skrbela za svojo bolno mamo

Mnoge je ob tem presenetilo dejstvo, da na fotografiji ni Melanie, številni pa so ravno zaradi tega celo podvomili v stanje njenega zakona z Donaldom Trumpom.

Trumpova ekipa se je nemudoma odzvala na špekulacije in pojasnila, da je Melania odsotna "zaradi družinske zadeve". Kot poročajo ameriški mediji, naj bi skrbela za svojo 78-letno mamo, ki je trenutno v bolnišnici.

V javnosti jo je te dni opaziti bolj po redko

Slovenke sicer že dolgo ni bilo videti v javnosti - nazadnje se je konec novembra udeležila pogreba nekdanje prve dame Rosalynn Carter, 1. decembra pa je bila prisotna na slovesnosti ob naturalizaciji v Washingtonu. Toda Trumpovi tiskovni predstavniki so zagotovili, da bo prihajajočo predsedniško volilno kampanjo preživela ob možu. Aktivisti volilne kampanje so napovedali, da že zdaj načrtujejo "odmevne, diplomatske nastope".