Nenavaden primer

V pariškem hotelu izginil prstan, vreden 750.000 evrov. Našli so ga v…

S.Š.
11. 12. 2023, 11.29
Posodobljeno: 11. 12. 2023, 11.32
Deli članek:

Iz pariškega hotela Ritz je v petek izginil prstan, vreden 750.000 evrov, kar je povzročilo preplah med osebjem, saj so bili prvi na seznamu osumljencev za krajo.

Profimedia
Hotel Ritz v Parizu

Lastnica dragocenega prstana, malezijska podjetnica, ki je bila gostja hotela, je v petek podala prijavo policiji, saj je sumila, da je prstan ukradel eden izmed zaposlenih. Ženska je policiji povedala, da je prstan pustila na mizi v svoji hotelski sobi v petek, ko je šla po nakupih v mesto, ko se je vrnila, pa ga ni bilo več.

Policisti in varnostniki so takoj preiskali hotel, prstan pa našli med prahom v vakuumski vrečki sesalnika.

Prstan jo čaka na policiji

Gostja je v petek že odpotovala nazaj v London, zdaj pa se bo vrnila v Pariz po prstan. Prstan je trenutno na policiji, kjer čaka lastnico, da ga prevzame.

Iz Ritza so medijem sporočili, da so gostji ponudili še tri nočitve, da bi se ji oddolžili za nevšečnost, a je ta ponudbo zavrnila.

"Zahvaljujoč natančnemu delu varnostnikov in policije je bil prstan danes zjutraj najden. Zahvaljujemo se osebju hotela Ritz Paris, ki se je mobiliziralo za to iskanje in ki vsak dan dela z integriteto in strokovnostjo," so za Le Parisien povedali v hotelu.