VIDEO

Izpoved Putinove ljubice: Zelo ga imam rada, tako sem srečna, da me je strah

E. J.
6. 3. 2023, 16.05
Posodobljeno: 6. 3. 2023, 16.29
Deli članek:

Par nikoli ni priznal, da sta v razmerju, sumi pa se, da imata vsaj dva otroka. Alina Kabajeva in Vladimir Putin menda živita v zlati vili, njun slog življenja pa je nadvse razkošen.

Profimedia
Alina Kabajeva danes - ko se je neuradno razvedelo, da živita zelo razkošno, v 'zlati vili' in vsaj dvema skupnima otrokoma, je Putin menda popolnoma pobesnel in za to obtožil njen prijatelje.

Alina Kabajeva, 39-letna olimpijska prvakinja v ritmični gimnastiki in glavna osumljenka, da je skrivna punca ruskega predsednika, je v televizijskem intervjuju priznala, da je Vladimir Putin njen "idealni moški", medtem ko v javnosti krožijo slike razkošne "zlate vile" obdane z gozdom, v katerem domnevno živi z njunimi otroki, poroča Daily Mail.

Pred 15 leti so takrat 24-letno Alino na televiziji intervjuvali šolarji in – čeprav ni razkrila imena svojega idealnega moškega – je zdaj jasno, da je bil in je še vedno, danes 70-letni Putin. Par nikoli ni priznal, da sta v razmerju, sumi pa se, da imata vsaj dva otroka.

Profimedia
Putin je menda takoj vrgel na oko na postavno gimnastičarko Alino.
"On je velik človek, zelo ga imam rada"

Alina je v omenjenem intervjuju povedala nekaj podrobnosti. Ko jo je fant vprašal, ali je spoznala svojega "idealnega moškega", se je Alina zasmejala.

"Sem," je rekla v smehu in se očitno izogibala, da bi ga imenovala. "Rekla si, da imaš fanta? Zakaj ne hitiš z njim, se bojiš sreče? Kdo je on?,"  je vprašala ena deklica. "Torej vam je uspelo zastaviti to vprašanje, bravo ... Glede strahu pred srečo, včasih sem tako srečna, da me je strah. Seveda so pomisleki," je dejala. "In kdo je on? Človek, zelo dober človek, velik človek,"  je nejasno rekla Alina in vrtela pero v rokah. "Zelo ga imam rada," je dodala.

Profimedia
Putin je znan po tem, da o svojem zasebnem življenju molči, zato ne preseneča, da ni "še nihče videl predsednika tako besnega", ko je izvedel, da so v javnost pricurljale zgodbe o njegovem glamuroznem življenju z Alino Kabajevo.
Alina o prešuštvu

Na vprašanje dekleta, kaj je bilo zadnje darilo, ki ga je dala svojemu "idealnemu moškemu", je Alina odgovorila, da je bil to "plašč s krznom, zelo lep". Po poročanju Daily Maila so Putina videli v takšnem plašču. Drugo dekle jo je nato vprašalo, ali lahko svojega moža loči od njegove družine, če se zaljubi. Takrat je bil Putin poročen z nekdanjo Aeroflotovo stevardeso Ljudmilo, s katero sta se pozneje ločila. "Mislim, da ne," je sprva rekla Alina, a se je kasneje popravila. "Naj povem nekaj. Življenje je zapleteno in ko govorimo o poročenemu moškemu ... Če je problem v družini in moški išče drugo žensko in komunicira s to drugo žensko in ne z ženo, to pomeni, da se je težava že zgodila in tam v tej družini ne bi bilo nič dobrega,"  je takrat rekla Alina.

Profimedia
Kabajeva je zaplesala na OI v Sočiju.
"Zlata vila" v gozdu

Medtem pa so javnost razburile zgodbe, da naj bi Putin z Alino živel na ogromnem, urejenem podeželskem posestvu z več razkošnimi vilami in igriščem za njune majhne otroke. Po poročilu ruske raziskovalne strani Proekt Alina živi v "zlati vili", obdani z gozdom, na Putinovem posestvu ob jezeru Valdaj, približno 400 kilometrov severozahodno od Moskve, ki jo varujejo elitni agenti FSO in obrambni sistem "pancir". Ruski predsednik naj bi prek sklada na Cipru kupil nepremičnino, vredno 120 milijonov dolarjev, poroča spletna stran. Vilo za Kabajevo so začeli graditi leta 2020 in jo končali dve leti kasneje, so sporočili iz Proekta. Neimenovani uradniki so raziskovalni skupini povedali, da so videli otroke v prostorih, satelitski posnetki, posneti med letoma 2016 in 2020, pa kažejo igrišče v gozdu, ki naj bi bilo zgrajeno za družino.

Profimedia
O Putinovi ljubici, olimpijski prvakinji v ritmični gimnastiki, zaradi katere naj bi pustil ženo Ljudmilo, so poročali tuji mediji, a sam tega ni nikoli komentiral.
"Putin je kričal na Alino, ker je izdala zgodbo"

Potem ko je zgodba o njunem razkošnem življenjskem slogu pricurljala v javnost, so zdaj poročali, da se je Putin zaradi tega razjezil na Alinine prijatelje.

Glede na to, da je Putin znan po tem, da o svojem zasebnem življenju molči, ne preseneča, da ni "nihče še videl predsednika tako besnega", ko je izvedel, da so v javnost pricurljale zgodbe o njegovem glamuroznem življenju s Kabajevo. Po poročanju Telegrama je Putin dejal, da njeni prijatelji "na vsakem vogalu govorijo o vsem, kar vedo in ne vedo". "Putin je dejal, da ima 100-odstotne (zanesljive) informacije, da je uhajanje prišlo iz kroga prijateljev Kabajeve," je zapisal kanal. Jeza zaradi uhajanja naj bi vodila v hud prepir med Putinom in Kabajevo, nekateri mediji pa poročajo, da je kričal nanjo.

Profimedia
Alina Kabajeva na OI.
"Alina, cesarica Rusije"

Alino so s Putinom prvič povezovali leta 2008, ko je bila poslanka, časopis, ki je to objavil, pa so takoj zatem zaprli. Toda kljub Putinovim prizadevanjem, da bi njuno razmerje in osebno življenje zamolčal, še naprej krožijo zgodbe o njuni romanci in osupljivem razkošju, ki ga uživata za zaprtimi vrati. Kabajeva, ki jo pogosto imenujejo "carica Rusije", velja za nepojmljivo razvajeno, ker naj bi Putinu dala moškega potomca, ki mu ga prej ni podarila nobena prijateljica ali žena. S Putinom naj bi imela od dva do štiri otroke, med njimi bi lahko bila tudi dvojčka.

V znak hvaležnosti, ker mu je dala dediča, poročajo, je Putin svojo ljubico nagradil z  nepremičnino v črnomorskem letovišču Soči. Če to ni bilo dovolj, je Kabajeva menda dobila še več kot 20 vil in stanovanj, polnih tipičnega ruskega elitnega glamurja – mahagonija, marmorja, usnja in zlata.

Putin je imel v zakonu z Ljudmilo dve hčerki, od katere se je ločil leta 2014, njegova nekdanja ljubica Svetlana Krivonogih pa je leta 2003 rodila hčerko Jelisaveto. Pet let pozneje se je njuno razmerje končalo. Mnogi Rusi verjamejo, da je Alina pravi razlog za Putinovo ločitev od Ljudmile. Leta 2018 je Kabajeva za skoraj tri leta izginila iz javnosti zaradi sumov, da je v bolnišnici v Moskvi rodila dvojčka.