vaški posebnež

Incident na plaži: usedel se je blizu nje in masturbiral

R.T.
4. 6. 2022, 18.16
Posodobljeno: 4. 6. 2022, 18.25
Deli članek:

V času kopalne sezone se na plažah znajdejo tudi posebneži. V to kategorijo bi lahko uvrstili možaka, ki se je samozadovoljeval na plaži v Cavtatu na Hrvaškem.

Profimedia
/

O prigodi je spletni portal Index obvestila mlajša ženska, turistka, ki se je sončila na plaži v Sustjepanu. V nekem trenutku je opazila starejšega moškega, ki je nepremično zrl v njo, ko je bil še do kolen v morju. Zdrznila se je, ko je prijel za svoj spolni ud. Snela je klobuk in mu namenila ogorčen pogled, misleč, da bo prenehal. In res je stopil iz vode, odšel do svoje brisače, jo pobral in odkorakal.
A ne daleč, je povedala mlada dama za Index. Nedaleč od nje se je usedel na bližnjo škarpo in se začel drgniti svoj spolni ud.

Perverzneš, je ocenila mladenka, vzela v roke telefon, da bi posnela njegove obscenosti. Ni pa bilo veliko za posneti, saj se je možak že olajšal. Ko mu je vendarle dejala, da je posnela njegovo neprimerno obnašanje, naj bi ji odvrnil, da kaj pa je takšnega počel in se potem še nekaj opravičeval ter ji na koncu vrnil z besedemi: »Vi se tukaj sončite, kaj pa jaz morem?!«

Ko so jo novinarji Index vprašali, zakaj ga ni prijavila na policijo, je odgovorila, da je bil posnetek kratek, slab in da bi bila njegova beseda proti njeni. Se je pa obrnila na medije, da bi opozorila na njegovo neprimerno obnašanje. Medtem so ji v bližnjem lokalu na obali povedali, da gre za vaškega posebneža, ki je že večkrat masturbiral v javnosti, zato ga praviloma naženejo.

Turistka je bila po tej razlagi še bolj ogorčena, zato je svojo zgodbo »prijavila« medijem, saj je prepričana, da ženske ne smejo ostati tiho ob takšnih pripetljajih.