umazane skrivnosti bele hiše

Melania meni, da je Ivanka "kača", ki bi storila karkoli, da pride do svojega

R.T.
20. 12. 2020, 09.56
Posodobljeno: 20. 12. 2020, 09.57
Deli članek:

Melania je prepričana, da bi njena pastorka Ivanka "storila karkoli je potrebno, da dobi kar hoče", je v nedavnem pogovoru za podcast The New Abnormal dejala nekdanja Melaniina prijateljica in svetovalka Stephanie Winston Wolkoff.

Profimedia
Je Melania morala za moževo naklonjenost tekmovati s svojo pastorko?

Po besedah Wolkoffove, ki jo je Melania pred časom odpustila in z njo prekinila vse stike, naj bi bila prva dama razjarjena, ker ji je moževa hči Ivanka speljala vse dobre pomočnike.

"Torej Ivanka je posegala v dolžnosti Melanie, prestopila je mejo. Mislim, da je to v nekem smislu storila, ko je zase lovila posameznike, ki smo jih hoteli imeti v pisarni prve dame in smo jih prepričevali, naj pridejo k nam. To so bili ljudje, ki jih je želela k sebi pripeljati Melania, recimo Kayleigh McEnany in Mercedes Schlapp. Ivanka je bila tukaj serijska krivolovka in je delovala varljivo," je dejala Wolkoffova in zatrdila, da si je Trumpova najstarejša hči prizadevala, da bi njena mačeha postala nepomembna v krogu Donalda Trumpa, sama pa bi tako zablestela.

Melania po besedah nekdanje prijateljice resnično verjame, da sta Ivanka in njen mož Jared le "kači", ki se ne bosta ustavila pred nobeno podlostjo, le da bi dosegla tisto, kar hočeta. In res sta Trumpova hči in zet dobila visoki poziciji v Beli hiši, kljub temu, da zanje nista imela nobenih kvalifikacij in referenc.

Melania je sicer le 11 let starejša od pastorke Ivanke.