Fotografije

FOTO: Domnevna žrtev pedofila Epsteina masirala nekdanjega predsednika ZDA Clintona

B.K.
19. 8. 2020, 07.55
Posodobljeno: 19. 8. 2020, 08.04
Deli članek:

Po dolgem letu mu je zmasirala vrat.

Reuters
Bill Clinton

Britanski tabloid Daily Mail je objavil fotografije iz leta 2002, na katerih nekdanjemu predsedniku Združenih držav Amerike Billu Clintonu vrat masira takrat 22-letna Chauntae Davies, ki naj bi jo večkrat posilil bankir in obsojeni pedofil Jeffrey Epstein.

Do masaže je prišlo, ko je nekdanji predsednik zaspal na Epsteinovem letalu poimenovanem Lolita Express, na poti v Afriko. Letalo se je ustavilo na Portugalskem, kjer naj bi se nekdanji predsednik pritoževal zaradi bolečega hrbta, Epsteinova takratna partnerka in domnevna zvodnica Ghislaine Maxwell, ki ji sodijo zaradi povezav s posilstvi, pa je zato Daviesovo pozvala, naj Clintona zmasira. 22-letnica je bila namreč Epsteinova osebna maserka.

Ekipa je bila na poti v Afriko v okviru Clintonove kampanje za boj proti virusu HIV. Z omenjenimi sta potovala še igralec Kevin Spacey in komik Chris Tucker.

Clinton zelo kavalirski

Clintonovo osebje trdi, da je nekdanji predsednik Epsteina poznal le bežno, da z njim že leta ni imel stikov in da je z njegovim zloglasnim letalom potoval le štirikrat, vedno v okviru humanitarnih kampanj. Po neuradnih podatkih, ki so jih dobili nekateri mediji naj bi bilo število Clintonovih potovanj z Epsteinom več kot šestkrat višje od navedenega.

Daviesova, ki je bila pri Epsteinu zaposlena kar štiri leta, je pokojnega milijarderja obtožila več zaporednih posilstev, javno pa je o tem spregovorila avgusta lani, po njegovem domnevnem samomoru v jetniški celici. Je pa medtem Daviesova že dejala, da je Clinton ni zlorabil in da je bil vsak trenutek njunega srečanja "popoln kavalir."

Epstein umrl v ječi, njegova madame čaka na sodbo

Epsteina so ameriške oblasti aretirale julija lani zaradi obtožb zaradi trgovine z mladoletnicami. Umrl je v jetniški celici 10. avgusta isto leto, kjer so ga našli obešenega na rjuho. Medicinski inšpektor je smrt razsodil za samomor, čeprav so bile okoliščine sumljive.

Junija letos pa so oblasti aretirale tudi Epsteinovo priležnico Maxwellovo in jo obtožujejo zapeljevanja mladoletnih oseb, spolne trgovine in krivega pričanja. Ni pa bila obtožena spolnih zlorab. 58-letni dedinji medijskega imperija grozi 35 let zaporne kazni, če bo spoznana za krivo. Na sodbo čaka v ameriškem zveznem zaporu v Brooklynu.