Super babica

82-letnica premlatila mladega vlomilca

R.T.
26. 11. 2019, 09.01
Posodobljeno: 26. 11. 2019, 20.57
Deli članek:

"Sama sem in stara, ampak uganite kaj – sem tudi žilava," je dejala 82-letnica.

Profimedia
Rochester, New York

82-letna Willie Murphy iz Rochestra v New Yorku, sicer nekdanja dvigovalka uteži, ki se še vedno rada sprehodi po fitnesu, je prejšnji teden pretepla 28-letnega moškega, ki je vdrl v njeno stanovanje.

"Izbral si je napačno hišo," je medijem hudomušno dejala čila 82-letnica.

Murphyjeva je dejala, da je 28-letni moški trkal na njena vrata in kričal, naj ga spusti not, saj da je bolan. Starka je poklicala reševalce, neznancu pa ni odprla vhodnih vrat. Nepridiprav je zato v hišo vlomil, ona pa je zgrabila najbližji predmet – čajno mizico, in začela z njo mlatiti vlomilca. "Uganite, kaj se je zgodilo – miza se je polomila."

Murphyjeva je nato skočila na vsiljivca, mu na obraz zlila šampon in ga začela mlatiti z metlo. Popolnoma pretepenega nepridiprava je nato zagrabila in ga skušala odvleči iz hiše, a je bil zanjo pretežak. Zato je zgolj počakala na reševalce in policijo. "Tolčem ga, tolčem ga z metlo. Ko so prišli policisti in reševalci, sem ga že krepko premlatila. Mislim, da je bil srečen, ko je stopil v reševalno vozilo," je še dejala pogumna 82-letnica, ki trdi, da še vedno lahko dvigne sto kilogramov.