Rooneyjevi so bili častni gosti na nedeljski otroški božični zabavi v Beli hiši – Wayne (33), Coleen (32) in njune štiri sinove je tja povabil sam Barron Trump (12). Slednji je velik oboževalec nogometna in nekdanjega angleškega kapetana, ki se je julija z družino preselil v Združene države Amerike, kjer igra za nogometni klub D.C. United. Zabave sta se udeležili tudi Ivanka in Vanessa Trump z otroki.

Melania Trump se je na zabavi zahvalila prostovoljcem in osebju, ki so okrasili prostore. »To je veseli čas leta, ko Belo hišo okrasimo za praznike,« je dejala. »S to temo bi radi počastili srce in duha Američanov.«

Ponudba, ki je niso mogli zavrniti

The Sun poroča, da so si Rooneyjevi ogledali zasebne prostore Trumpovih, ne pa tudi znamenite Ovalne pisarne. MailOnline pa navaja vire blizu družine, ki pravijo, da je to bila ponudba, ki je niso mogli zavrniti in da pri tem ni nič političnega.

Nogometni navdušenec

Barron je v preteklosti igral za mladinsko selekcijo omenjenega nogometnega kluba, oče Donald Trump pa mu je nedolgo tega podaril podpisano nogometno žogo z letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu, ki jo je dobil od ruskega predsednika Vladimirja Putina.