Razkrito

Razvrat na obali

pk
9. 6. 2017, 20.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

V svetu biznisa danes ne veljaš prav veliko, če v sklepanje posla ne vključiš prostitutk, jaht, drog in alkohola. Prodajalka ljubezni razkriva podrobnosti.

Profimedia
Direktorji velikih podjetij so menda najbolj hvaležna in radodarna klientela (fotografija je simbolična).

Ni več skrivnost, da je prostitucija pri naših južnih sosedih močno razširjena. V tamkajšnjih medijih se je pojavila zgodba mlade prodajalke ljubezni, ki je razkrila, da je velikokrat v družbi direktorjev, ko ti sklepajo milijonske posle. 

Mlado dekle iz Šibenika je povedalo, da to počne že šest let. Danes 26-letnica živi v Zagrebu, kjer študira ekonomijo. V prosititucijo je zašla naključno; srečala je prave ljudi, od tu dalje se je zadeva razvijala zelo spontano in neprisiljeno.

Tajnica uredi vse

Izkušnja
Na jahti na Hvaru je z direktorji snifala kokain in divje plesala. Naslednje jutro je dobila klofuto, ker je poškodovala palubo, saj je po njej hodila v čevljih s peto.

Razkrila je, da ima veliko dela s poslovneži. Direktorji velikih podjetij po njenem pričevanju poslujejo tako, da pomembne kupčije sklepajo kar na jahtah, na katere poleg poslovnih partnerjev vabijo tudi prostitutke. V hrvaškem obmorskem mestu Sukošan blizu Zadra se je tako s še dvema kolegicama vkrcala na jahto. Pred odhodom na luksuzno plovilo, so imele pozno kosilo, na katerem niso jedle pikantne hrane, saj, tako so prepričane, taka hrana ni priporočljiva za zaužitje pred spolnim odnosom.

Po vkrcanju na jahto so se jim pridružili tudi direktorji. »Na take dogodke se rada pripravim; seznanim se s tem, kaj klient rad počne, kaj mu je všeč. Včasih je med njimi že poznana stranka, kar je olajševalna okoliščina zame – vse je lažje,« pojasnjuje. Razkrije, da za tak vikend aranžma računa od 3500 do 4000 evrov.

Najhujši so športniki

Zvezdnice
NE BI SMELE MEŠATI POSLOV
Zagrebčanka pove, da je v krogih prodajalk ljubezni tudi kar nekaj javno znanih Hrvatic; pevk, igralk, voditeljic. Meni, da mešati te posle skupaj ni pametno.

Ko gre za druženje v nekoliko »običajnejših« razmerah oziroma okolju, so cene po njenem pričanju nižje. Seks stane okrog 500 evrov, medtem ko stranki za celo noč v hotelu računa 1000 evrov. Dodatne usluge stanejo 150 evrov; doplačila zahteva v primeru izpolnitve posebnih želja, takrat ko pride do oralnega ali analnega seksa ali uporabe spolnih pripomočkov.

Zagrebčanka pove še, kdo in kakšni so njeni klienti. Poudari, da je že imela tudi stranke s sila nenavadnimi željami. »Eden je hotel, da so v sobi igrače in da se zavežem. Če zahteve ne preidejo meje okusa, jim ugodim, sicer pa ne.« Pove tudi, da so najbolj darežljivi in prijetni gradbinci in direktorji velikih podjetij. »Politiki v glavnem nimajo denarja in so najbolj nadležna klientela. Velikokrat moram poslušati njihove strankarske programe,« je odkrita.

Najslabše stranke so po njenem mnenju športniki, saj naj bi bili grobi, bahavi, vulgarni in brez meja. »Mislijo, da lahko za denar dobijo vse. Velikokrat se drogirajo. Sicer pa imajo najraje srbske prostitutke, ker so te bolj razuzdane. Hrvaške prostitutke smo bolj uglajene, previdne,« pojasnjuje.